om mig

  OM MIG

  Jeg blev i 2015 introduceret til Mindfulness og samme år begyndte jeg

  en 1 årig instruktør uddannelse hos Emil Noll i København. Siden jeg blev færdig har undervist i 8 ugers MBSR forløb.

   

  Mindfulness er en fast del af min hverdag. Det at meditere dagligt, har bragt en masse overskud og nærvær ind i mit liv. Det har givet mig en følelse af at det mig der styre mit liv og ikke livet der styre mig - og det gælder i mange lag af mit liv, lige fra stress til livsformål. En følelse af at komme i kontakt med min egen dybe kerne og styrke, som uanset omstændighederne i mit liv er upåvirket.

   

  Så længe jeg kan huske har jeg været nysgerrig på sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Sammenhængen mellem vores tanker der påvirker vores følelser, som så igen påvirker vores krop.

  Vi er alle sammen forskellige, hver især med vores egne udfordringer og potentialer i livet - store som små. Men fælles for os alle er at vi gerne vil have et liv hvor vi trives, er glade og føler os hele. Hvordan vi fysisk kommer derhen og hvad det er der skal til, er individuel, men vi har det til fælles at vi alle sammen kan få brug for hjælp til at finde "hjem".

   

  Jeg har en række uddannnelser bag mig: clairvoyant vejleder, healer, Bach terapeut og mindfulness instruktør. Igennem de sidste 15 år har jeg undervist i eget og andres regi samt haft individuelle sessioner.